Ealli Design

Mitt namn är Ellenor Walkeapää och jag är kusin med Niklas. Hans far och min far var bröder. Vi är uppvuxna i renskötarfamiljer några gårdar ifrån varandra utanför den lilla byn Porjus, längs Stora Luleälv. Niklas är äldre än mig och det minnet jag har från min barndom av honom är att han körde en blå moppe och hade ett coolt flipperspel på sitt rum som jag och mina små kusiner älskade 🙂

ellenor

I Porjus driver jag mitt företag Ealli Design. Ealli är ett nordsamiskt ord och betyder levande. Att starta det här företaget är en dröm som jag haft i många år, att få göra det jag brinner för och få arbeta med händerna och att skapa. Min filosofi är att tillverka produkter som är användbara i vardagen av alla typer av människor, med ett annorlunda tryck inspirerat från min samiska kultur. Produkterna är äkta hantverk, handtryckta och unika.

Ni kan beställa mina produkter på info@eallidesign.se.

Mössa

Finns i färgerna svart, vit, röd, blå, lila och turkos.
Finns i trycken “renar” och “samiska symboler”.
Pris 340 kr

svart-mossa

Barnmössa

Finns i färgerna röd, blå, cerise och limegrön.
Finns i trycken “renar” och “samiska symboler”.
Pris 290 kr

cerise-barnmossa

Multipannband

Finns i färgerna svart, vit, röd, blå, lila, turkos, cerise, rosa, limegrön, grön.
Finns i trycken “renar” och “samiska symboler”.
Pris 258 kr

rosa-ren

Haklappar

Finns i färgerna röd, blå, cerise och limegrön.
Finns i trycken “renar” och “samiska symboler”.
Pris 165 kr

lime-haklapp

Beställningsvaror

Mössor och multipannband med ditt eget renmärke, gardiner i linne med tryck efter personligt önskemål och babytäcken med tryck och färg efter egna önskemål går att beställa.

renmarke-300x200

Kurser

Vill Ni lära Er schablon och screentryck för att designa och trycka Era egna kläder eller gardiner? Då kan kurser i textiltryck anordnas efter Era speciella önskemål.

Kursen kan anordnas på Er ort, kursavgift bestäms efter antal deltagare. Tag kontakt för mer information, prisuppgift eller bokning.

gardinakva

Se mera på www.eallidasign.se